Vakantiepark Delftse Hout Delft: opknapbeurt 2020

Vakantiepark Delftse Hout wordt gemoderniseerd

Vakantiepark Delftse Hout is op dit moment flink aan het verbouwen. Het vakantiepark in Delft met zijn kenmerkende vakantiehuisjes en mooie ligging is bezig met de nodige verbeteringen aan het park.

Op de plek waar vakantiepark Delftse Hout is gevestigd was vroeger een openluchtzwembad gevestigd, zwembad het Korft. Het zwembad is opgegaan in wat nu vakantiepark Delftse Hout is. Er zijn nog wat overblijfselen te vinden van het zwembad, met name in het oude sanitairgebouw. Bij de huidige werkzaamheden wordt er helemaal afscheid genomen van de overblijfselen van het zwembad. Wanneer je vakantiepark Delftse Hout op dit moment bezoekt, dan zie je duidelijk dat er hard gewerkt wordt aan verbetering van dit vakantiepark in Delft.

Nieuw sanitairgebouw en brasserie op vakantiepark Delftse Hout

Het oude sanitairgebouw wordt dit jaar vervangen door een geheel nieuw en modern sanitairgebouw. Het oude sanitairgebouw blijft gewoon beschikbaar tijdens de werkzaamheden. Pas aan het einde van 2020 wordt het huidige sanitairgebouw van vakantiepark Delftse Hout definitief gesloten.

Bij de veranderingen die vakantiepark Delftse Hout Delft nu ondergaat, behoort ook een nieuwe mogelijkheid voor eten en drinken. In het vernieuwde vakantiepark Delftse Hout komt een brasserie.

Verplaatsen receptie vakantiepark Delftse Hout

Ook de receptie van vakantiepark Delftse Hout wordt verplaatst. Er wordt op dit moment al hard gewerkt aan het nieuwe receptie gebouw. De huidige receptie blijft open tot eind 2020. Op de plaats waar nu het receptiegebouw staat, wordt plaatsgemaakt voor campers en een stukje camping. De nieuwe receptie zal naar links worden verplaatst. Het verplaatsen van de receptie heeft wel gevolgen voor enkele van de herkenbare vakantiehuisjes van vakantiepark Delftse Hout, omdat deze tijdelijk uit de verhuur gaan.

Vakantiepark Delftse Hout is heel rustig en leuk gelegen. Ondanks dat het in de drukke randstad ligt, is vakantiepark Delftse Hout gelegen in de natuur. De stad Delft met alle toeristische attracties, musea en vele restaurants is op loopafstand.

Zoek je voor kortere tijd een leuk verblijf, dan is B&B Molenzicht in Nootdorp ook een optie.

Bron : https://www.delftsehout.nl/contact/nieuwbouw