Vakantiepark Duinrell attractiepark Wassenaar

Spring direct naar jouw onderwerp:
* vakantiepark-Duinrell-Wassenaar
* Ligging vakantiepark Duinrell
* Accommodaties
* Faciliteiten
* Aankomst en vertrek vakantiepark Duinrell
* Attractiepark Duinrell Toegangstickets

Vakantiepark Duinrell Wassenaar

Vakantiepark Duinrell in Wassenaar behoort bij het attractiepark Duinrell. Je loopt vanuit vakantiepark Duinrell dan ook zo het attractiepark. Naast een stuk of 40 attracties voor jong en oud, ligt in Duinrell ook het bekende Tikibad. Het Tikibad is het grootste zwemparadijs van de Benelux, en heeft ruim 1,5 kilometer aan glijbanen.

Ligging vakantiepark Duinrell

Vakantiepark Duinrell behoort tot het attractiepark Duinrell. Wanneer je op vakantiepark Duinrell verblijft, dan heb je onbeperkt toegang tot alle attracties van het familiepark. Wil je het Tikibad bezoeken, bekijk dan vooraf wel even de regels die zijn opgesteld voor een bezoek aan dit zwem en glijparadijs.

Het mooie strand aan de Wassenaarseslag, ligt op minder dan 4 kilometer afstand van Duinrell. In nog geen 10 minuten ben je op het strand. Met de fiets zijn die paar kilometer ook goed te doen, en je hebt geen parkeerproblemen.

Vakantiepark Duinrell ligt in een mooi bos- en duingebied. Hier vandaan zit je met de auto al snel op het strand van Wassenaar of Scheveningen. Den Haag ligt ook direct naast Wassenaar, dus een dagje ‘s-Gravenhage kan ook makkelijk.

Kom naar Duinrell, daar kikker je van op!
Geen verblijf in vakantiepark Duinrell zelf, maar wil je wel een dagje Duinrell doen? Dat kan natuurlijk ook. Duinrell is goed te doen in een dag. Duinrell heeft rond de 40 attracties. Ook de rodelbaan is superleuk!

Wil je niet in de rij staan bij de kassa van Duinrell, koop dan vooraf je tickets en skip the lines!

Vakantiepark Duinrell accommodaties

In Vakantiepark Duinrell zijn een aantal mogelijkheden om te overnachten. Om te beginnen is er een camping, waar je slaapt in je eigen vertrouwde tent.

Er zijn ook bungalows te huur op vakantiepark Duinrell. De bungalows zijn er in drie types : Premium, Comfort en Budget . Van Budget naar Premium loopt de luxe op. Ook het maximale aantal personen loopt in deze volgorde op. Wifi is alleen beschikbaar in de Premium bungalows.

Ook een leuke optie zijn de Lodgetenten. Dit hangt eigenlijk tussen kamperen en een bungalow in. Het zijn tenten die op een vaste plek staan opgesteld. Bij je aankomst op vakantiepark Duinrell kan je meteen de tent in. Je hoeft dus zelf niets op te zetten.

Wil je op vakantiepark Duinrell verblijven met een grotere groep, dan is dit mogelijk in een van de groepsaccommodaties.

Faciliteiten van vakantiepark Duinrell

Er is veel te doen op het vakantiepark. Een greep uit de faciliteiten van Duinrell :

  • Attractiepark Duinrell (+/- 40 attracties)
  • Tikibad (grootste glijparadijs van de Benelux)
  • Voldoende mogelijkheden tot eten en drinken (pizza, snackbar, La Place, Poffertjes en meer)
  • Fietsverhuur
  • Diverse activiteiten worden georganiseerd voor jong en oud
  • Supermarkt
  • Receptie
  • Game hal
  • Mini Bowling
  • Speeltuin

Aankomst en vertrek op vakantiepark Duinrell

Bij aankomst op vakantiepark Duinrell kan je de de sleutel van de lodgetent of bungalow ophalen vanaf 15:30 uur. Wanneer je op de camping verblijft, dan kan je de tent opzetten vanaf 13:00 uur

Bij vertrek van vakantiepark Duinrell moet je uiterlijk om 10:30 de lodgetent of bungalow hebben verlaten. De kampeerplek moet vrij zijn gemaakt voor de volgende bezoekers voor 12:00 uur.

Vakantiepark Duinrell is dus meer dan een vakantiepark alleen. Je zal je geen moment vervelen.