Valet Parking Schiphol verboden per 1 januari 2019

Valet Parking Schiphol Verboden per 1 januari 2019

Valet Parking Schiphol verboden?

Valet Parking is een ideale manier van parkeren op Schiphol wanneer je op reis gaat. Je rijdt met je auto naar de vertrekhal waar je auto wordt overgenomen door een chauffeur die je auto veilig voor je parkeert en ervoor zorgt dat je auto weer voor de deur klaar staat op het moment dat je terug komt. Ideaal,  maar als het aan  Schiphol de marechaussee en Gemeente Haarlemmermeer ligt dan is Valet Parking op Schiphol vanaf 1 januari 2019 verleden tijd.

Chaos op Schiphol

Er speelt al langer het een en ander met betrekking tot het kort parkeren bij de vertrekhal op Schiphol maar nu is de aanval echt ingezet. De reden hiervoor is dat het aantal aanbieders van Valet Parking op Schiphol de laatste tijd extreem is toegenomen.  Hierdoor worden parkeerplaatsen langer bezet gehouden omdat reizigers vaak vroeger op de parkeerplaats zijn dan de afgesproken tijd met de parkeeraanbieder. Ook zouden er onveilige situaties ontstaan door het onoverzichtelijke verkeer. 

Niet zomaar geaccepteerd

De gerenommeerde parkeeraanbieders die al langer aan de weg timmeren op Schiphol zijn boos. Zij zien het als een één – tweetje om deze manier van parkeren uit te roeien op Schiphol. Er is inmiddels een collectief in oprichting die gaat proberen verandering te brengen in deze beslissing om Valet Parking op Schiphol te verbieden.

Alleen Valet Parking verboden

Alleen Valet Parking op Schiphol wordt verboden. Veel parkeeraanbieders bieden ook de mogelijkheid om vanaf hun parkeerplaats met een shuttlebus heen en weer gebracht te worden. Deze shuttle diensten worden niet verboden dus een goed alternatief voor Valet Parking op Schipol is er bijvoorbeeld in Cheap Parking Schiphol.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.