Vierdaagse Nijmegen overnachting

4Daagse Nijmegen overnachten

De Nijmeegse Vierdaagse is in de loop der jaren uitgegroeid tot het grootste wandelevenement ter wereld, iets waar Nederland trots op kan zijn. Deelnemers aan de Nijmeegse Vierdaagse komen uit alle windstreken.

Overnachting Vierdaagse van Nijmegen. Bekijk hotels, campings en mogelijkheden om te overnachten.

De Vierdaagse van Nijmegen wordt groots gevierd. De bewoners van de stad lopen al vroeg uit om de wandelaars aan te moedigen met hun aanwezigheid, muziek, versnaperingen en meer. Er heerst een echte feestsfeer in de stad tijdens de 4Daagse. De Nijmeegse Vierdaagse staat daarnaast ook bekend om de militairen, vreemd uitgedoste wandelaars en natuurlijk de blaren.

Er zijn meerdere afstanden te lopen, dus voor iedere Vierdaagse wandelaar is er een afstand die voldoende uitdaging biedt. Naast de voldoening die je krijgt van het meelopen in de Vierdaage ontvang je na afloop het felbegeerde speldje. Wanneer je van wandelen houdt is het echt een aanrader om ééns in je leven mee te lopen in de wandeltocht der wandeltochten, de Nijmeegse 4Daagse.

Bent u na de vermoeiende 4Daagse van Nijmegen op zoek naar een overnachting in Nijmegen, bekijk dan HIER alle slaapplaatsen en hotel aanbiedingen met de laagste prijzen en beschikbaarheid.