Vliegtuig hotel Teuge, bijzondere overnachtingen

Overnachten in een vliegtuig: Vliegtuig Hotel
Als je het over bijzondere overnachtingen hebt, dan is het vliegtuig hotel Teuge zeker iets wat je aan zal spreken. Je slaapt in een heus vliegtuig van 40 meter lang. Dit vliegtuig hotel is van alle gemakken en luxe voorzien.

Je eigen vliegtuig suite

Vliegtuig hotel, een heel vliegtuig helemaal voor jezelf
Bij Teuge ligt dit bijzondere vliegtuighotel / vliegtuigsuite. Het 40 meter lange vliegtuig, is omgetoverd tot een luxe suite. Het vliegtuig hotel Teuge is ingericht voor twee personen, dus wanneer je in het vliegtuighotel / vliegtuigsuite verblijft heb je het hele toestel tot je beschikking, van de neus tot de staart.

Uitzicht op platform en start- / landingsbaan van vliegveld Teuge
Dit vliegtuig hotel ligt pal naast vliegveld Teuge. Vanuit je hotelkamer / vliegtuigsuite heb je vrij uitzicht over het platform en de start- en landingsbaan van vliegveld Teuge.

Luxe vliegtuigsuite
Dit vliegtuig hotel in Teuge staat bol van luxe zaken die je niet snel in andere vliegtuigen zal vinden. Denk hierbij aan een infrarood sauna, bubbelbad, maar liefst 3 televisietoestellen, twee DVD spelers met DVD’s, koffie en thee faciliteiten, wifi. Aan gemak geen gebrek in Vliegtuig hotel / vliegtuigsuite Teuge.

Vliegtuigsuite / vliegtuig hotel Teuge

Het zeer luxe vliegtuig staat dus helemaal ter beschikking voor jou en nog iemand anders. Twee personen kunnen bijzonder overnachten in dit vliegtuig hotel. Mensen die gek zijn op vliegtuigen, kunnen zo twee vliegen in één klap slaan. Slapen in een bijzonder luxe vliegtuig hotel, en uitzicht op al het vliegverkeer op vliegveld Teuge.

Heel goedkoop is overnachten in een vliegtuig hotel nou ook weer niet, maar je hebt wel alle luxe, overnachten in een vliegtuig veilig op de grond, en uitzicht op het levendige vliegveld Teuge.
Een vliegtuig hotel behoort toch wel tot de bijzondere overnachtingen.