Wat is Center Parcs Mystery Park

Center Parcs vakantie

Naar welk Center Parcs park ga je? Geen idee!

Center Parcs Mystery Park, een leuk concept waar Center Parcs mee werkt. Met dit concept weet je dat je een vakantie gaat doorbrengen in één van de Center Parcs parken, maar welk vakantiepark het gaat worden blijft een mysterie tot de dag voor vertrek. Hoe werkt Center Parcs Mystery Park.

Tot aan je vertrek blijft je Center Parcs bestemming een verrassing

Van de vakantieparken die in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk te vinden zijn, is Center Parcs misschien wel de bekendste. Ik persoonlijk ken vrij weinig mensen die nog nooit een een van de vakantieparken van deze keten hebben doorgebracht. De meeste mensen gaan naar een park dat ze zelf uitzoeken, maar je kan ook het lot laten beslissen met het Center Parcs Mystery Park concept.

Wat is Center Parcs Mystery Park? Het houdt in dat je een vakantie boekt, maar dat je niet weet naar welk Center Parcs park je toe gaat. Pas op de dag voor je vertrek krijg je te horen waar je heen gaat.
Meer dan 19 parken, verspreid over 4 landen, doen mee met het Center Parcs Mystery Park concept.

Het concept werkt heel simpel. Je maakt een reservering via de Center Parcs Mystery Park website, en je bent eigenlijk alweer klaar. Het is voor iedereen een verrassing waar de reis naartoe gaat. Het kan zijn dat je naar een vakantiepark in Nederland gaat, maar het kan net zo goed zijn dat je naar België, Duitsland of zelfs naar Frankrijk gaat. Als mensen vragen of je nog op vakantie gaat, dan kan je zeggen dat je al hebt geboekt maar dat je nog niet weet waar je heen gaat. Ze zullen raar opkijken.

Welke parken doen mee

Er zijn dus parken in Nederland, Belgie, Duitsland en Frankrijk die meedoen met het Center Parcs Mystery Park concept.
Een overzicht van deze parken kan je vinden op de speciale Mystery Parks website.

Overige informatie over Center Parcs Mystery Park boekingen

Geen idee waar je heen gaat:
Het is niet mogelijk om een voorkeur aan te geven voor een specifiek park. Je met er dus echt rekening mee houden dat het een Center Parcs locatie kan zijn bij je om de hoek, of dat je helemaal naar Frankrijk af moet reizen. Zorg dus dat je op alles voorbereid bent.

Meer accommodaties boeken, let op!:
Wanneer je meer accommodaties reserveert via het Mystery Park concept, dan worden deze accommodaties op hetzelfde park gereserveerd. Dit werkt alleen als je deze accommodaties reserveert in dezelfde boeking. Heb je een boeking gemaakt, en doe je even later een tweede losse boeking, dan wordt er geen rekening gehouden met de locatie van de eerste boeking. Zorg dus dat je alles in 1 keer reserveert als je meer dan één huisje nodig hebt.

Surprise – Surprise:
Het hele Center Parcs Mystery Park concept is dus gebaseerd op de verrassing. Het blijft tot de laatste dag een mysterie waar je heen gaat. Het is dan ook echt niet mogelijk om een specifiek park te reserveren of om van park te wisselen als je toch liever naar een ander park zou willen gaan.