Wat te doen in Delft : Het verborgen huis van Madame de Berry

Delft

Wat te doen in Delft? Iets wat bijna niemand kent: Het verborgen huis van Madame de Berry. Spectaculair, bijzonder, uniek in de wereld.

Dit huis kent nog bijna niemand. Het verborgen huis van Madame de Berry

Delft is wereldberoemd om een aantal dingen, er is heel wat te doen in Delft. Denk aan Delfts Blauw, Johannes Vermeer, Antoni van Leeuwenhoek, en nog veel veel meer. Delft trekt enorme aantallen toeristen en dagjesmensen. Allemaal stellen ze de vraag ‘Wat is er te doen in Delft’? Altijd komen dezelfde attracties naar voren, maar bijna niemand heeft het over Het verborgen huis van Madame Berry. Jammer, want dit is echt iets heel bijzonders wat is te doen in Delft. Dit huis is uniek in de wereld. Als iemand mij de vraag stelt, wat te doen in Delft, dan verwijs ik meteen door naar dit super leuke museum.

Het verborgen huis is snel vol. Reserveer vooraf! Uniek in de wereld.

Koop vooraf je tickets en reserveer je tijdslot! De tijdsloten zitten snel vol! Lees hier de reviews en koop je tickets.

Dit heb je nog nooit meegemaakt! Wat te doen in Delft? Het verborgen huis!

Het verborgen huis van Madame de Berry, wat is het precies. Deze vraag is zo niet te beantwoorden. Tijdens je bezoek aan dit bizarre huis maak je een reis door droom en werkelijkheid. Je reist door een hele bijzondere wereld waarbij je zelfs tijdens je reis niet helemaal beseft wat je allemaal ziet, gezien hebt, en meemaakt. Het verborgen huis Delft is misschien wel het leukste museum van Nederland, en een van de leukste dingen wat er te doen is in Delft. Je loopt van de ene in naar de andere verrassing.

Wat te doen in Delft. Het verborgen huis van Madam Berry
Wat te doen in Delft. Het verborgen huis van Madame Berry in het centrum van Delft

Reizen door een sprookje

Het verborgen huis is gemaakt door Berry Visser, de oprichter van festivalgigant MOJO. Tijdens een bezoek aan dit huis reis je door een futuristisch sprookje wat helemaal is verzonnen door Berry. Maak kennis met zijn alter ego Madame de Berry. Na ontvangst maak je een reis door het verborgen huis Delft wat is voorzien van de nieuwste technieken. Het is een combinatie van een museum, theater, en een reis door de tijd. Het sprookje zit geniaal in elkaar. In dit sprookje loopt de werkelijkheid en fantasie naadloos in elkaar over. Er zijn veel sprookjes, maar dit sprookje is heel apart.

Wanneer er wat te doen is in Delft. Dit huis is alleen op zondag open. Reserveer vooraf!

Wil je het verborgen huis van Madame de Berry bezoeken, zorg dan dat je vooraf je tickets koopt. Je kan het verborgen huis Delft alleen bezoeken tijdens bepaalde tijdsloten. Daarbij reis je door dit huis met maximaal vier personen.Wat te doen in Delft? Niet het verborgen huis als je niet vooraf reserveert! Zorg dus dat je vooraf je bezoek aan het verborgen huis reserveert.
Reserveer hier je reis door Het verborgen huis van Madame de Berry.

Kom je met de auto naar Delft, dan hebben wij hier een artikel waar je gratis kan parkeren in Delft.

Welkom in Delft, hier is altijd wel wat te doen.