Weerterbergen en corona

Wat je moet weten over de Weerterbergen en Corona.
Roompot vakantiepark Weerterbergen is open, ook in deze corona tijd. Je kan dan ook gewoon een huisje boeken in de Weerterbergen. Er zijn wel maatregelen voor Weerterbergen in verband met het coronavirus. Wat zijn deze corona maatregelen bij de Weerterbergen?

Weerterbergen Corona maatregelen

Roompot Weerterbergen heeft maatregelen genomen om verspreiding het coronavirus zoveel mogelijk te beperken. Hieronder een beknopt en overzichtelijk overzicht van de belangrijkste maatregelen van Weerterbergen en corona.

Inchecken en uitchecken bij de Weerterbergen
* Heb je een deurpincode of keycard ontvangen voor je aankomst bij de Weerterbergen, dan kan je meteen doorrijden naar je accommodatie. Je hoeft je niet te melden bij de receptie.
* Ben je bij aankomst nog niet in bezit van een pincode of keycard, dan moet je wel inchecken bij de receptie. Maximaal één persoon mag de receptie binnengaan om in te checken.

Schoonmaken accommodatie
* Roompot Weerterbergen zorgt ervoor dat de accommodatie goed is schoongemaakt zodat u veilig uw huisje kunt betreden. Ruimten, contactpunten en oppervlakten zijn voor uw komst gedesinfecteerd.

Is alles open?
* In principe zijn alle faciliteiten bij Weerterbergen op dit moment geopend. Wel zijn er beperkingen in het aantal mensen dat wordt toegelaten in de faciliteiten om de 1,5 meter afstand te kunnen garanderen. Het kan dus zijn dat je moet wachten voor je naar binnen kan.
* Betalingen kunnen in principe alleen worden gedaan via pinbetaling.
* Op veel plekken zijn looproutes aangebracht. Hou je hier ook aan.

Supermarkt
* Bij de supermarkt werkt het net zo als bij alle andere supermarkten. Er staat een beperkt aantal winkelwagens en mandjes klaar om zo het maximale aantal bezoekers van de supermarkt van de Weerterbergen te beperken.
* Bij het broodgedeelte liggen handschoenen die u kunt gebruiken voor het pakken van brood.

Winkels
* In winkels is het verzoek om kleding die u uit het rek heeft gepakt niet zelf terug te hangen, maar dit door het personeel te laten doen.
* Ruilen of terugbrengen van gekochte kleding is tijdens de corona tijd niet mogelijk.

Zwembad
* Het zwembad van de Weerterbergen is tijdens deze corona tijd geopend van 10:00 uur tot 18:00 uur.
* Om het aantal bezoekers van het zwembad te reguleren moet je een bezoek aan het zwembad vooraf reserveren.
* Familiekleedkamers zijn vanwege de corona gesloten. Je kunt wel gebruik maken van de kleedhokjes van de Weerterbergen.
* Douches zijn op dit moment nog niet open. Je kunt dus voorafgaand of na je bezoek aan het zwembad niet douchen.
* Voor de toiletten geldt hetzelfde als voor de douches. Ook de toiletten in het zwembad zijn op dit moment nog gesloten.
* Haardrogers kunnen ook niet gebruikt worden. Dit omdat het coronavirus hiermee eventueel door de lucht verspreid kan worden.

Activiteiten
* Activiteiten moeten vooraf worden gereserveerd. Er geldt een beperkt aantal mensen dat mee kan doen met activiteiten, hou er bij het reserveren rekening mee.

Speeltuinen
* Speeltuinen mogen gebruikt worden door kinderen tot 12 jaar.
* Bij alle speeltuinen is een ingang en uitgang aangegeven
* De ballenbak in de binnenspeeltuin is gesloten

Hierboven staat een greep uit de maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus, maar het geeft wel een goed beeld van wat wel en niet kan tijdens je verblijf in de Weerterbergen. In het Weerterbergen park staat ook duidelijk aangegeven wat de maatregelen exact zijn. Ook is er een flyer in de accommodatie aanwezig waarop alle corona maatregelen staan.