Weerterbergen Roompot Review Update 2019

4.8
(6)

Roompot Weerterbergen Ervaringen, een update 2019

Alweer vier jaar geleden zijn wij in Roompot park Weerterbergen geweest voor een weekje kwaliteit-tijd met het gezin. Op dat moment waren we zeker zeer tevreden over het park en hoe alles was geregeld. Onze ervaringen met Roompot Weerterbergen lees je hier : https://hotels-vergelijken.saro.nl/weerterbergen-rieview-roompot-vakantiepark/
Onlangs zijn we terug geweest naar de Weerterbergen voor een herhaling van die mooie week en om heerlijk te genieten met het gezin. Er zijn een paar dingetjes veranderd, helaas niet helemaal in positieve zin.

Wat viel ons op bij ons bezoek aan Weerterbergen in 2019

Onze ervaringen met Weerterbergen (Roompot parken) in 2015 was bijzonder goed. Ook dit jaar was het zeker nog een heerlijk verblijf en zijn we goed tot rust gekomen. We hebben weer een week genoten. Er viel ons echter wel iets op dat naar ons idee was verslechterd in vergelijking met onze vorige bezoeken. Deze punten waren eigenlijk allemaal onder hetzelfde onderwerp te vangen : Jonge medewerkers met weinig initiatief!

Ons advies aan Roompot Weerterbergen is dan ook … Kijk eens naar inzet en betrokkenheid van medewerkers / medewerksters. De oudere garde is echt klantvriendelijk en helpt je goed, zo ook bij de receptie. Helaas wordt dit een beetje naar beneden gehaald door de jongere garde.

Het is op zich logisch dat in parken als de Weerterbergen veel jongere medewerkers zijn. Energie en enthousiasme zoals voornamelijk jongeren het hebben en kunnen overdragen is daar onderdeel van. Tijdens ons verblijf was het opvallend dat een aantal van deze jongeren niet echt uitstraalden dat ze plezier hadden in hun werk. Wanneer je informatie vroeg kreeg je hooguit antwoord op je vraag maar meer dan dat ook niet. Niet even met je meedenken of moeite nemen om iets voor je te regelen. Uitleg bij een activiteit die onze kids hebben gedaan was ook niet volledig waardoor zij, maar ook andere kinderen die aan die activiteit hebben deelgenomen toch wel wat teleurgesteld waren. Dit was simpel te voorkomen geweest als de Roompot medewerker / medewerkster zich iets meer tijd had genomen en meer interesse had getoond om de spelregels uit te leggen. Zo simpel. Niet kort de basis vertellen en daarna weer snel je telefoon checken… Dit is echt een punt waarop Roompot Weerterbergen minder goed scoort dan bij onze vorige bezoeken.

Ons eindoordeel

Vakantiepark Weerterbergen van Roompot is nog steeds een leuk park met leuke faciliteiten en is zeker het bezoeken waard. Een kleine kanttekening is daar dit jaar we bijgekomen. Wij gaan zeker nog een keer terug omdat de Weerterbergen gewoon een leuk en betaalbaar vakantiepark is. Hopelijk dat een volgende update over Roompot Weerterbergen ook dit kleine puntje kan worden weggestreep.

Vind je het een leuk artikel?

Geef sterren als waardering

Gemiddelde waardering 4.8 / 5. Aantal stemmen 6