Webcam Willingen – ligt er sneeuw

Webcam Willingen

Het is weer winter. Veel mensen zijn al op wintersport geweest maar het overgrote deel van de mensen moet nog op vakantie. Een populair wintersportgebied dicht bij huis ligt in Duitsland bij de plaatsjes Willingen en Winterberg. Willingen (live webcam Willingen) ligt aan de voet van de Ettelsberg. Een klein stukje verder rijden en je zit in de drukkere plaats Winterberg.

Dit stukje Duitsland is enorm populair onder de Nederlandse wintersporters. Na een paar uur rijden lekker de sneeuw in met je ski’s of snowboard. Ideaal toch? Bijna ideaal.. Willingen en Winterberg liggen niet bijzonder hoog, en ook nog niet middenin het wintersportgebied. Een webcam Willingen is beschikbaar om te kijken hoe de situatie in Willingen is. Voor een bestemming met sneeuwgarantie moet je toch wat verder rijden. Helemaal sneeuwzeker is Willingen er dan ook niet, zelfs niet met al de sneeuwkanonnen die er staan. Ligt er sneeuw in Willingen op dit moment, dat kan je zien op de webcam Willingen? Willingen webcams geven je vooraf zekerheid over de omstandigheden.

Op de webcam Willingen zijn ook het grote Sauerland Stern hotel en het Wald Hotel Willingen te zien. Het Sauerland Stern hotel is een enorm groot en massaal hotel, terwijl het Wald Hotel Willingen daarentegen veel kleiner en gemoedelijker is. Ook het Chalet an der Piste, een hotel aan de piste van Willingen is te zien op de webcam Willingen. Ook het subtropisch zwembad Willingen en het Wild- und freizeitpark zijn te zien.

Er zijn meerdere webcams in Willingen, waarmee je een kijkje kunt nemen naar de pistes, voor je naar Wilingen vertrekt. Opvallend is dat het vroeger bijna ieder jaar wit was wat je op de webcam Willingen zag, en dat het tegenwoordig toch vaker groen is, met hier en daar een witte vlek waar een sneeuwkanon staat. Voor echte sneeuwzekerheid zal je vanuit Nederland toch echt wel verder moeten rijden. Ondanks dat is Willingen toch echt een enorm populair skigebied bij de Nederlanders. De aanwezige sneeuwkanonnen kunnen voor sneeuw zorgen, maar dan moet het wel met minimaal 2 graden vriezen. Werkende sneeuwkanonnen zijn ook leuk om te zien op de webcam Willingen.
Een webcam Willingen, is bij mij persoonlijk iets wat ik regelmatig bekijk, zeker wanneer mijn snowboard weer klaar staat. Toch bekijk ik ook en alle andere seizoenen de webcam Willingen met enige regelmaat.

Bekijk de webcam Willingen en sneeuwhoogte Willingen : https://hotels-vergelijken.saro.nl/webcam-willingen-sneeuw

Webcam Willingen : Bekijk de sneeuwhoogte Willingen